Kortų būrimas – verta išbandyti?

Apie kortų būrimą žino visi, kai kurie iš to juokiasi, kiti tiki, kad kortos gali pasakyti kur kas daugiau nei mums atrodo. Tačiau kaip yra iš tikrųjų? Ar kortos tikrai gali mums parodyti daugiau nei manome? Gal tai būdas, kaip sužinoti ateitį? Kiekvieno požiūris į kortų būrimą yra skirtingas. Kai kurie mano, kad kortų žaidimai yra skirti tik linksmybėms, na, o kortos būrimui tikrai neskirtos. Tikrai yra žmonių, kurie mano, kad nei kortos, nei kavos tirščiai negali pasakyti, kokia bus mūsų ateitis. Tačiau ne visi su tuo sutinka. Kai kurie galvoja, kad kortos gali ne tik mums padėti apsisaugoti nuo tam tikrų dalykų, bet ir sužinoti, kas mūsų laukia ateityje. Ar verta išbandyti kortų būrimą priklauso tik nuo jūsų ir jūsų požiūrio. Jei tikite, kad kortų būrimas yra tikras dalykas, kas žino, galbūt įtikinsite save ir tai tikrai išsipildys, kas bus jums pažadėta.

Kaip išmokti burti iš kortų?

Išmokti burti iš kortų galima įvairiais būdais. Vienas jų – mokytis kursuose. Internete galima rasti daug skelbimų, jog vykdomi kursai, kuriuose mokoma burti iš kortų. Visgi juos lankyti verta tik tiems, kurie tiki, kad kortos mums gali kažką papasakoti apie mus. Jei netikite, tuomet net neverta lankyti.

Ar verta pasikliauti būrimu?

Jei bent kartą lankėtės pas būrėją, tikrai žinote, kad aplinka gali pasirodyti labai gąsdinanti ir verčianti suklusti. Visgi tai, ką matome filmuose dažnai skiriasi nuo to, kas yra realybėje. Būrėjos dažnai įsivaizduojamos kaip raganos ant šluotos, tačiau realybėje jos tiesiog moterys su kortomis, kurios kartais negali mums papasakoti ne tik daugiau nei mes žinome apie save, bet apskritai visiškai informacijos nesuteikia. Kai kurie mano, kad kortų žaidimai turi likti tik linksmybėms ir neturėtų būti skirti būrimams. Visgi tai priklauso nuo požiūrio ir to, kokia buvo patirtis. Daugelis žmonių teigia, kad būrimas jiems nepadėjo sužinoti daugiau apie save ar kitus, kiti sako, jog būrėjai papasakojo daug dalykų.